Skip links

Wat is hydromassage? Wat is een hot tub?

Wat is SPA, dat fysiek effectieve resultaten oplevert en tegelijkertijd intense stressvolle momenten achterlaat? SPA, dat zich snel over de wereld verspreidde en het effect ervan in de loop van de tijd besefte, verwijst naar therapie en zorg met water als concept. Het komt van de Engelse woorden Selus Per Aqua en betekent ‘gezondheid uit water’.

Het is een ingewortelde term die teruggaat tot zo oud als de Romeinse tijd. Het is bekend dat het werd gebruikt om de wonden van soldaten die uitgeput waren door de oorlog in Rome sneller te genezen. Het is een cultuur die tot op de dag van vandaag bewaard is gebleven.

Het omvat massages met aromatische oliën en natuurstenen in combinatie met water. Het belangrijkste doel is om te voldoen aan de individuele verwachting van fysieke en mentale ontspanning. De plaatsen waar deze dienst wordt aangeboden heten SPA-centra . Van de massagetypes met tientallen opties zijn aromatherapiemassage, klassieke Zweedse massage, antistressmassage, Thaise massage en Bali-massage de meest geprefereerde typen.

Het meest bekende voordeel van SPA voor het lichaam is dat het ontspanning biedt door de bloedcirculatie in het lichaam te reguleren. Het is ook bekend dat het helpt bij het verwijderen van gifstoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt. Het helpt bij het reguleren van het spijsverteringsstelsel en het genezen van reumatische aandoeningen. Het valt vooral op door zijn vermogen om de spieren na het sporten te verzachten en te ontspannen.

Verlicht en verlicht pijn in botten en gewrichten. SPA-therapieën zijn goed voor de ziel door de sfeer, en voor het lichaam door aromatherapie en massagetechnieken. Het verbetert de kwaliteit van de huid en het huidweefsel. Het verjongt en verjongt de huid.

Wat is spa

Het vermindert de effecten van factoren die de kwaliteit van leven verminderen, zoals toenemende stress, sedentair leven, ongezonde voeding en luchtvervuiling in het stadsleven. SPA wordt vooral aanbevolen bij negatieve ontwikkelingen in het zenuwstelsel zoals energieverlies en mentale vermoeidheid. Het biedt verlichting door de overmatige elektrische lading die zich in het lichaam heeft opgehoopt, op te vangen.

Het draagt bij aan het elimineren van huid- en huidproblemen en het verhogen van de kwaliteit van de huid. Het is de favoriete optie die vooral wordt gebruikt om cellulitis te verwijderen. Het helpt rusteloosheid en depressieve stemmingen te verbeteren. Het is ook effectief bij het elimineren van slaapstoornissen en slapeloosheidsproblemen.

Wie mag naar de SPA?

SPA is een ideale activiteit voor mensen die willen profiteren van de genezende werking van water, een natuurlijke bron van genezing. Het heeft ook vaak de voorkeur van mensen die even weg willen van het stressvolle zakenleven en quality time voor zichzelf willen overhouden. Mensen van alle leeftijden die hun ziel en lichaam willen laten rusten, kunnen profiteren van SPA. Hij kan genieten van de ontspanning door zichzelf over te laten in de armen van stilte en sereniteit.

Tegenwoordig is het erg populair om de SPA-ervaring op te nemen tijdens het maken van vakantieplannen in contact met de natuur. We zien dat SPA-massage erg populair is, vooral tijdens reizen naar exotische gebieden zoals het Verre Oosten, de Bali-eilanden, de Filippijnen en de Malediven. Bovendien is SPA een optie die op elk moment kan worden geëvalueerd, ongeacht de weersomstandigheden, ongeacht zomer of winter.

Is SPA goed tegen vermoeidheid?

Het meest opvallende effect van SPA is het elimineren van het gevoel van vermoeidheid en het herstellen van de persoon naar zijn vroegere dynamische structuur. De oliën en geuren die de massage begeleiden stimuleren de geest en zorgen ervoor dat u zich energiek voelt. Degene die een SPA-afspraak maakt voor het weekend kan op deze manier de vermoeidheid van een hele week verlichten. Ontspannende geurige wierook die in de SPA-omgeving wordt gebrand en rustgevende muziek zijn ook effectief bij het verlichten van vermoeidheid.

Het concept Wellness, dat welzijn betekent, drukt een levensstijl uit. SPA is een belangrijk onderdeel geworden van deze levensstijl die erop gericht is fysiek en mentaal gezond te blijven. Om deze reden komt het voor dat massages ook wel SPA & Welzijn. Wanneer u een SPA-centrum binnengaat, wordt de chaos van het dagelijkse leven buiten gelaten. Zodra mensen de deur binnenkomen, voelen ze zich ontspannen door het effect van de muziek en de sfeer.

Professionele SPA-bedrijven

Het is erg belangrijk om met het team samen te werken om een kwaliteitsservice te krijgen in het soort massage dat de persoon zal kiezen op basis van zijn behoeften en persoonlijke voorkeuren. De SPA-toepassing, die professionaliteit vereist op het gebied van de gebruikte technieken en methoden, trekt grote aandacht in volwaardige massagecentra. Met name hotels openen SPA-centra binnen hun eigen structuren en bieden hun klanten een zeer uitgebreide service.

U kunt de bedrijven bereiken waarvoor wij SPA & Wellnessruimtes door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en correcte productietechnieken uit het referenties gedeelte van onze website. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van professionele SPA-bouw met moderne en originele ontwerpen die we al 35 jaar ontwerpen. Als u wilt, kunt u bijv

Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.