Skip links

Kwaliteits Beleid

Kwaliteitsbeleid – Sauna Dekor Spa Solutions

Sauna Dekor Spa Solutions streeft ernaar het toonbeeld van uitmuntendheid in de wellness- en spa-industrie te zijn en ongeëvenaarde producten en diensten te leveren. Ons doel is om van elke klant een ambassadeur van het Sauna Dekor Wellness Concept te maken.

We zijn toegewijd aan het ontwerpen en produceren van wellnessapparatuur die precies aansluit bij de eisen van de klant, met als doel hun verwachte waarde te overtreffen door een diepgaand begrip van hun behoeften. Elk teamlid bij Sauna Dekor is actief betrokken bij het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf en werkt hard om de verwezenlijking ervan te garanderen.

Binnen onze organisatie wordt een uitgebreide reeks indicatoren opgesteld en onderhouden om de effectiviteit en efficiëntie van ons kwaliteitssysteem te meten, die rechtstreeks verband houden met het beloningssysteem van het bedrijf voor elke medewerker. Het is van fundamenteel belang voor elke medewerker om te erkennen dat het succes van Sauna Dekor afhankelijk is van de collectieve inspanningen van iedereen, waarbij de nadruk ligt op teamwerk, aandacht voor detail en de voortdurende verbetering van de perceptie van de klantwaarde.

Het Management van Sauna Dekor streeft ernaar ervoor te zorgen dat doelstellingen transparant zijn, worden gedeeld en in de loop van de tijd worden vertaald in tastbare resultaten. Concreet beloven wij het volgende:

Train onze medewerkers voortdurend om hun vaardigheden te verbeteren.
Investeer in onderzoek en ontwikkeling en verbeter voortdurend de productieprocessen om de installatie te vergemakkelijken, de betrouwbaarheid te vergroten en de waargenomen waarde van onze producten te verhogen.
Technisch samenwerken met leveranciers voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten.
Definieer afdelings- en bedrijfsdoelstellingen in lijn met SPA-activiteiten.
Zorg voor de controleerbaarheid en meetbaarheid van gestelde doelstellingen voor een gedegen beoordeling van behaalde resultaten.
Handhaaf de naleving van de procedures die zijn opgesteld in samenwerking met elke bedrijfsafdeling voor de ordelijke uitvoering van de werkzaamheden.
Sauna Dekor verbindt zich ertoe dit beleid periodiek te herzien, met als doel nieuwe acties te initiëren voor voortdurende verbetering binnen het bedrijf.

Sauna Dekor Spa-oplossingen
Hoofdkantoor: Ikitelli OSB Metal Is Sanayi Sitesi, 20. Blok No:18 – Basaksehir Istanbul, Tel. +90 5322156478 – E-mail: info@saunadekor.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.