Skip links

Sauna Dekor Spa Solutions werd opgericht in 1987. Om het gebruik van Spa & Wellness te verspreiden, introduceerde het zijn producten op vele internationale beurzen en volgde de innovaties in het buitenland en onderzocht de Spa & Wellness cultuur ter plaatse en maakte perfecte toepassingen met kwaliteitsmaterialen en correcte productietechnieken. Hij is oplossingspartner geweest in vele projecten in Turkije en in 20 verschillende landen van de wereld. Sauna Dekor zet al zijn ervaring in Spa & Wellness voort met de service die het aan zijn klanten biedt in alle stadia van de installatie van een Spa Center. Sauna Decor; Als uw oplossingspartner in uw Spa projecten, ondersteunen wij onze klanten op vele gebieden zoals advies, ontwerp, project management en planning, productie, logistiek en implementatie, en after-sales algemene service.

het proces
01 01

Innovatie

Onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling is het kloppende middelpunt van baanbrekende wellness-oplossingen. Hier werken onze visionaire ingenieurs, ontwikkelaars en programmeurs nauwgezet aan unieke en exclusieve producten die nieuwe trends zetten in de industrie. We zijn er trots op dat we de toekomst van wellness vormgeven door middel van baanbrekende ontwerpen, waarbij we voortdurend de grenzen van het mogelijke verleggen.

02 02

Technologie ten
dienste van welzijn

Het harmonieus combineren van technologie en welzijn is ons dagelijks streven. Ons team van ingenieurs, ontwikkelaars en programmeurs werkt onvermoeibaar aan de ontwikkeling van de beste welzijnsoplossingen, waarbij design, technologie, innovatie, kwaliteit, hygiëne, comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid naadloos in elkaar overgaan.

03 03

Materialen
Prestaties

Het verbeteren van de prestaties van materialen is een belangrijk aandachtspunt van onze R&D-afdeling. We begrijpen de uitdagingen die ontstaan wanneer warmte en vochtigheid een rol spelen. Daarom is het voor ons van cruciaal belang om de meest geschikte materialen te kiezen voor het beste esthetische resultaat en een langere levensduur voor al onze wellnessoplossingen.

04 04

Milieugericht
Onderzoek en innovatie.

Vanuit een sterk geloof in het belang van duurzaamheid zet Sauna Dekor zich elke dag in om gezamenlijke duurzame projecten te realiseren. Deze toewijding strekt zich uit tot alle aspecten van onze bedrijfsprocessen, van productontwikkeling tot productie, installatie en onderhoud. We streven ernaar om het energieverbruik te verminderen en omarmen slimme technologieën om de kosten voor onze klanten te beperken. Onze wellness-oplossingen dragen niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar creëren ook uitzonderlijke omgevingen voor welzijn.

05 05

Ons idee van
Duurzaam welzijn

We geven vorm aan elke wellnesswens door innovatieve en technologische ruimtes te creëren die zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ons proces begint met een grondige analyse van specifieke eisen en doelstellingen, zodat we de beste combinatie van producten en diensten kunnen ontwikkelen die bij uw omgeving past. Wij geloven dat geweldige projecten kunnen worden gerealiseerd in zelfs de kleinste ruimtes, die ons idee van duurzaamheid belichamen. Each creation is the result of meticulous analysis of shapes, colors, and materials, brought to life through bespoke solutions that harmoniously complement diverse professional and private contexts.

06 06

Milieu
en lokale duurzaamheid

Het verminderen van de economische en ecologische impact is nu meer dan ooit een prioriteit. Bij Sauna Dekor streven we ernaar de natuurlijke omgeving te beschermen door lokale grondstoffen te gebruiken, recyclebare materialen te gebruiken en eco-duurzame verpakkingen te gebruiken. Deze aanpak stelt ons in staat natuurlijke hulpbronnen terug te winnen en materiaalafval te minimaliseren.

07 07

Product
Duurzaamheid

Energiebesparing staat voorop in ons streven naar duurzaamheid. Onze wellness-oplossingen bevatten "groene" technologie, ontworpen door onze R&D-afdeling, die alle noodzakelijke functies consolideert om de sauna-omgeving op een slimme en energiezuinige manier te beheren. Door de temperatuur op afstand aan te passen en de planning te regelen, zorgen we voor energieoptimalisatie en -besparing.

08 08

Duurzaam
Maatwerk

We begrijpen dat elke ruimte uniek is en daar ontwerpen we onze wellness-oplossingen dan ook op. Op basis van onze uitgebreide ervaring bieden we uitgebreide diensten, waaronder advies, engineering, training, technische ondersteuning en wetenschappelijk bestudeerde gebruiksmethoden. We begeleiden u door elke fase van het ontwerpproces en onthullen de mogelijkheden en voordelen van een wellnesswereld op maat die exclusief voor u is gemaakt. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van de voordelen van de producten die u selecteert, met een uitzonderlijk design, functionaliteit en duurzaamheid die harmonieus aansluiten bij diverse professionele en privécontexten.

- our services
Sauna Dekor mengt eeuwenoude culturele tradities met moderne innovatie en onderzoek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van meeslepende sauna-omgevingen die het welzijn en een lang leven bevorderen.
Mogelijkheden

Innovatie Uitmuntendheid

Integratie van technologie

Verbetering van de materiaalprestaties

Milieu en lokale duurzaamheid

Duurzaam maatwerk

Geleverde diensten

Projectanalyse

Consulting en projectontwikkeling

Productie, installatie,
assemblage en engineering

Vervoer

Aftersales en
Technische ondersteuning & training

Deze website maakt gebruik van cookies om je webervaring te verbeteren.